Om Flowerbird  Design


FlowerBird Design ble til i 2015 som et resultat av behovet for kreativ utfoldelse og at livet ble snudd på hode da jeg mistet min yngste sønn i kreft. Jeg har strikket og drevet med flere typer håndarbeid hele livet, men strikkingen og skriving av oppskrifter ble nå min terapi.


Inspirasjonskilde og slagord

"Unike design inspirert av naturen"


Blomster og fugler er ofte motiv når jeg fotograferer. Dette er motiv som jeg blir inspirert av og ønsker å bruke som en del av mine design eller som hovedmotiv. Det vil også komme design inspirert av former og streken i seg selv. Navnevalg på oppskriftene er stort sett  det vitenskapelige navnet på det som har inspirert meg, men andre navn kan også forekomme.


Nettbutikk


Nettbutikken ble startet i Oktober 2022. I min nettbutikk finner du nedlastbare oppskrifter for strikking og lappeteknikk/applikasjon. Du finner også fysiske varer som garn, prosjektvesker, strikkepinner og diverse nødvendige hjelpemidler til håndarbeid. Kurs og foredrag


Jeg jobber også med utvikling av kurs og foredrag som

vil komme etterhvert.


Youtube


Jeg har også en youtube kanal hvor jeg har satt opp 5 "spillelister".


Flowerbirds design.

I denne spillelisten kan du finne presentasjoner av noen av mine design. Jeg prøver og oppdatere med presentasjoner av alle nyere design.


Tutorial strikketeknikker.

Her kan du finne veiledning og tips til hvordan man strikker teknikker.


Buktafæra podcast.

Her prater jeg om det jeg har jobbet med siden sis episode, mest strikking, men søm broderi og egne design blir vist frem i episodene mine.


"Buktafæra spinner" og "Tilbake til livet" er spillelister som ikke jobbes så mye med akkurat nå, men det kan plutselig komme nye videoer her også,


Kontakt

 
 
 
 

Anja Helen Storø Hansen